Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl
 
od 3 września w Noclegi.pl
 
ZOBACZ NOWĄ STRONĘ »

 

 

CLIFF HOUSE

Adres obiektu Nowomyśliwska 46, 72-500 Międzyzdroje
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 5 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Lokalizacja 4.8
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-5 z 5

 
 

Irena i Adam
Dodano: 2016-06-01
Pobyt od: 2016-05-26 do 2016-05-29 IP: xx.230.136.31
 
 
    

Gorąco polecamy ,wszystko zgodnie z ofertą ,mili życzliwi właściciele których serdecznie pozdrawiamy dziękujemy na pewno wrócimy za rok. Irena i Adam


 
 

Bożena z Gliwic
Dodano: 2015-09-24
Pobyt od: 2015-01-14 do 2015-09-20 IP: x.172.237.48
 
 
    

Gorąco polecam. Przemili Gospodarze, pokoje czyściutkie i nowoczesne. Lokalizacja przy samym centrum i niedaleko morza. Najlepszą rekomendacją jest fakt, że po pół roku zakwaterowania służbowego, wróciłam do tego obiektu już prywatnie. I na pewno jeszcze przyjadę. Serdecznie pozdrawiam Gospodarzy.


 
 

Tatiana
Dodano: 2015-08-19
Pobyt od: 2015-08-13 do 2015-08-16
 
 
  

Spędziłam tu z rodziną cztery dni i gorąco wszystkim polecam. Pani właścicielka zawsze uczynna i życzliwa. Wszystko dokładnie tak jak w opisie. Idealne miejsce na wakacje!Bardzo dziękujemy za gościnę.


 
 

Bartek
Dodano: 2015-01-03
Pobyt od: 2014-12-30 do 2015-01-02
 
 
  

Nie ma co dużo pisać, willa robi wrażenie!! Atmosfera niesamowita, obsługa wspaniała. TV, lodówka, balkon, łazienka czysta jak i pokój. Za rok wrócimy:) POLECAM!!!!! WARTO!!!


 
 

Marek C.
Dodano: 2014-07-27
Pobyt od: 2014-07-10 do 2014-07-14
 

Do willi Cliff House natrafiliśmy przypadkiem wjeżdżając do Międzyzdrojów. Sympatyczna Pani przedstawiła Nam ofertę oraz pokazała pokoik. Pokój z łazienką i prysznicem, balkon, telewizor, internet, czajnik, parawan na plażę. Pokoik bardzo czysty, do dyspozycji mieliśmy aneks kuchenny, z którego chętnie korzystaliśmy by przygotować posiłki dla dziecka. Pobyt bardzo udany w dużej mierze za sprawą rodzinnej atmosfery jaką stworzyli właściciele. Z pewnością powrócimy w przyszłym roku.


Opinie 1-5 z 5

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie